fbpx

Podjetje Luanvi je bilo ustanovljeno v zgodnjih 70. letih prejšnjega stoletja v Valenciji, v španski pokrajini Andaluziji. Podjetje je dobilo ime po svojih treh ustanoviteljih (LUis, ANtonio, VIcente). Sprva je bilo podjetje spoecializirano v sektorju igrač, zlasti v proizvodnji in trženju kostumov. Leta 1972 je podjetje spremenilo poslovno strategijo in se usmerilo v proizvodnjo športne opreme. Pet let kasneje, leta 1977, je družba ustvarila logotip blagovne znamke, ki predstavlja jelko. Čeprav nekateri v njem vidijo zvezdo, poskuša prenesti koncept narave in skrbi za okolje.

Podjetje je postopoma večalo prodajo in leta 1989 opustilo proizvodnjo igrač ter se popolnoma usmerilo v proizvodnjo športne opreme. Sledila so prva sponzorstva večjih klubov kot so nogometni klubi Elche, Albacete, rokometnih klubov Portland San Antonio, Ademar Leona, košarkarskega gluba Pamesa Valencia. Leta 1993 je Luanvi podpisal pogodbo z nogometnim klubom Valencio, sponzorstvo je trajalo do leta 2000, ko je Valencia v dresih Luanvija zaigrala v finalu Lige prvakov. Leta 1999 je Luanvi sponzoriral Špansko rokometno zvezo in se tako s špansko rokometno reprezentanco pojavil na največjih svetovnih tekmovanjih, vključno z olimpijskimi igrami, svetovnim in evropskim rokometnim prvenstvom. Podjetje Luanvi je tudi uradni distributer žog Molten za Španijo in Portugalsko.

V zadnjih letih je Luanvi največjo prepoznavnost dosegel v košarki, saj je zaradi unikatne ponudbe košarkarske opreme prodrl na številne trge v svetu. Vizija podjetja je, da zagotavlja najboljšo kvaliteto svojih produktov in s tem pripomore k doseganju zastavljenih ciljev klubov, društev in posameznikov.

Uradni distributer podjetja Luanvi za Slovenijo je SPAL, Ana Likar s.p.

Izpostavljamo

 • Sahara termo majica

  Sahara

  12,20 €
  Barva Tooltip
  Izberite barvno kombinacijo artikla
  Velikost Tooltip
  Izberite konfekcijsko številko artikla

INFORMACIJE

Call Center

Prosimo pišite nam na mail: info@luamvi-sport.si

V najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Pomoč?